Opšte

Kupovina i prodaja web sajtova

Kupovina sajtova, pixabay.com

Sa SEO aspekta reusrsi su sve važniji i važniji. U tom cilju, potrebe za kvalitetnim linkovima iz novih članaka na različitim sajtovima, blogovima, portalima i forumima su sve veće.

Sa druge strane postoje sve češći slučajevi kada autori ili blogeri usled neke krize ne mogu da plate troškove zakupa domena ili hostinga i odustaju od svog projekata.

Ovaj članak je pre svega namenjen kreativcima koji imaju pokrenute online projekte ili žele da izrade web sajt, a nemaju mogućnost da plate hosting, zakup ili produženje domena. Za ovakav problem javite se.

Procenićemo objektivnu vrednost aktuelnog web projekta, a za više informacija ako kupujete ili prodajete web sajt, naši kontakti su ovde.

Milan Todorović

Milan Todorović je SEO stručnjak i vlasnik specijalizovane SEO agencije za računarsko programiranje SeoExpert.rs. Autor je i urednik nekoliko online projekata, a ponosi se turističkim portalom TT Group . Posebno zainteresovan za nadolezeću revoluciju kvantnih računara. Aktivan na Twitteru @Todorovic. Ukoliko imate SEO nedoumicu, na pravom ste mestu za aktuelnu konsultaciju.

Komentariši

Klikni ovde da bi ostavio trag

Preporuka

Prijavite se na mejling listu


Pratite nas: