Email: info@seoexpert.rs, Tel:+381 64 12 77 044

SEO cene - cenovnik optimizacije sajtova za GooglePitanje cenovnika i cene je jedno od važnih stavki za svaki posao. Većina naših klijenata poseti odmah upravo ovu stranu. Probaćemo, u najkraćem, da opišemo način formiranja cena i da što transparentnije prikažemo cene za sve SEO usluge za tržište Srbije koje nudimo.

Konsultantske usluge, cena zavisi od specifičnosti aktuelnog zadatka za koji se traži rešenje. Najbolje je da nas pozovete ili objasnite vaše zahteve kako bi mogli da estimiramo vreme za koje možemo da prikupimo sve neophodne informacije. Ukoliko se radi o evidentnoj grešci savet možete dobiti besplatno, a ukoliko konsultacije iziskuju više vremena za analizu (zašto sam pao na Google na određenoj ključnoj reči, kako da preskočim konkurenicju, koliko je sajt konkurencije jači i slično) cene su 160 Eura po konsultantskoj intervenciji po započetom danu u dinarskoj protivrednosti na dan uplate.

SEO časovi , ova usluga je namenjena početnicima, da pravilno nauče osnove SEO-a, trendove i trikove za 35 Eura po školskom času. Na dobrom temelju kasnije se sve lako gradi. Časove držimo preko Google Plus Hangouta ili Skajpa. U zavisnosti od nivoa znanja možemo konkretizovati obuku u potpunosti za određenu industrijsku nišu. Za više informacija o ovoj tački pratite naš SEO kurs i specijalizovani blog o optimizaciji. Naravno ne treba mešati konsultantske usluge na nekom projektu sa SEO obukom.

Koncipiranje SEO strategije, na primer, analiza ključnih reči podrazumeva cenu od 10 EUR po započetom satu, i predstavlja jednu od najbitnijih faza svakog SEO projekta. Ako ključne reči za koje se borite ne prodaju, bez obzira koliko uspešno budete uradili preostale faze uspeh će naprosto izostati.

Cena onpage optimizacije sa predlogom content strategije je 10 EUR po započetom satu. Sadržaj je oduvek bio kralj optimizacije, ali tek pošto bude pravilno predstavljen na sajtu. U ovom trenutku google prati preko 200+ parametara, a svakim danom broj signala raste. Na kreativnom nivou ova faza podrazumeva trasiranje ciljanih tema, a na tehničkom podrazumeva kreiranje naslova, opisa, alt tagova, lista za nabrajanje i td.

Link bilding (izgradnja linkova), ali i indukovanje linkova su najdelikatniji segmenti svakog SEO projekta, a naša cena zavisi od industrije za koju se radi optimizacija sajta. Cena se definiše na bazi realizacije. U ovoj fazi naši ljudi putem "white hat" tehnike kreću sa građenjem/indukovanjem linkova prema vašoj web aplikaciji. Ako se prethodne faze uspešno i maksimalno korektno odrade, broj linkova je presudan za najviše pozicije (link profil je najvažniji SEO faktor). Resursi su ono po čemu se SEO kompanije međusobno razlikuju, a naše resurse zbog prirode posla možemo prezentovati u usmenom razgovoru ili na sastanku.

Komjuniti menadžment ili nastup na socijalnim (društvenim) mrežama radimo po ceni od 10 EUR/h. Nastup na socijanim mrežama, ali i praćanje odaziva je postala obaveza skoro svake kompanije koja pretenduje na online kanal, a signali sa njih se veoma pažljivo analiziraju od strane Gugl algoritama. Dozvolite da profesionalno kreiramo profile i pravilno nastupimo u ime vaše firme na Facebook-u, Twitter-u, Instagramu-u, Pinterest-u, Youtube, Reditu i slično. Ukoliko želite, možemo po kreiranju i trasiranju socijalnih profila izvršiti obuku za ljude iz vaše firme koji kasnije sami rade ove aktivnosti.

Izrada sajta sa cenama je detaljno objašnjena na prikazanom linku u zavisnosti od vrste CMS-a, složenosti aplikacija i slično.

Analiza rezultata i praćenje konverzija je završna faza sa cenom od 10 EUR/h.

Korišćenje SEO alata ne naplaćujemo kao eksplicitnu stavku tokom rada.


Cene SEO usluga

Optimizacija sajtova se ne može izmeriti na vagi i na osnovu izmerenog izdati faktura. Ovo gore su orjentacione cene rada naših ljudi, a pored njih pripremili smo i konkretne pakete na mesečnom nivou:

SEO Paket Basic / cena za mesec dana

- Namenjeno malim i srednjim preduzećima
- Konsultacije na temu on page optimizacije (sređivanje sajta)
- Izrada strategije kreiranja sadržaja
- Indukovanje linkova sa originalnih, kvalitetnih i relevantnih članaka na blogovima ili portalima. Kvantitet i resursi u ovoj tački se definišu na sastanku za svaki mesec unapred.

Cena: 300 Eura mesečno (Seo Expert nije u sistemu PDV-a), preporučeno minimalno trajanje 6 meseci

SEO Paket Standard / cena za mesec dana

- Namenjeno malim i srednjim preduzećima u oblastima jake konkurencije
- Konsultacije na temu on page optimizacija
- Rad sa vašim programerom
- Izrada strategije kreiranja sadržaja
- Indukovanje i izgradnja linkova sa originalnih, kvalitetnih i relevantnih članaka na forumima, blogovima ili portalima. Kvantitet i resursi u ovoj tački se definišu na sastanku za svaki mesec unapred.

Cena: 400 Eura mesečno (Seo Expert nije u sistemu PDV-a), preporučeno trajanje 9 meseci

SEO Paket Brend / cena za mesec dana

- Namenjeno srednjim ili velikim preduzećima u oblastima jake konkurencije
- On page optimizacija
- Izrada strategije kreiranja sadržaja na blogu, u opisu proizvoda i usluga, kao i kreiranje blog postova i opisa proizvoda i usluga
- Viralni sadržaji
- Indukovanje linkova sa originalnih, kvalitetnih i relevantnih članaka na blogovima ili portalima. Participacija u blogosferi. Kvantitet i resursi u ovoj tački se definišu na sastanku za svaki mesec unapred.
- Optimizacija konverzija
- U zavisnosti od industrije nastup na socijalnim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram...

Cena: 1000 Eura mesečno (Seo Expert nije u sistemu PDV-a), preporučeno trajanje 12 meseci

Za sada nemamo nezadovoljnih klijenata

Nadamo se da smo ovim paketima uspeli na što transparentiji način da objasnimo u šta ulažete svoj novac. SEO je strateški i dalje najisplativiji vid internet marketinga, a za više informacija slobodno pozovite na + 381 64 12 77 044 da dogovorimo cenu i aktivnosti kojima vaš biznis raste!

Za sada nemamo nezadovoljnih klijenata.

Ažurirao: Milan Todorović, vlasnik SEO agencije na dan 23. januar, 2019.Online forma za analizu vašeg sajta

Zašto sarađivati sa nama?

01

Stalno usavršavanje. SEO je najdinamičnija IT oblast. Mi pratimo trendove i samo konkretnim multidisciplinarnim znanjem možemo uneti stabilnost na projektu.

02

Višegodišnje iskustvo. Za razliku od programiranja gde se obavezno testira aplikacija, na polju SEO optimizacije ne postiji okruženje za testiranje. Jedna greška može poništiti višemesečni rad. Veliki broj web projekata iza nas je naša komparativna prednost!

03

Realno planiranje. Novi SEO je brilijantna strategija sa pripadajučim taktikama za njeno ostvarenje. Imate li svoju SEO startegiju, tj. da li je ona realna?