Email: info@seoexpert.rs, Tel:+381 64 12 77 044

SEO usluge (tehnički i kreativni SEO)

Ako koristite efikasne SEO usluge onda možete itekako povećati vidljivost na internetu i organsku posećenost vaših web strana sa pretraživača te ostvariti bolji plasman roba koje prodajete ili usluga koje nudite.

U tom cilju, prilagođenje vašeg web sajta potrebama korisnika, a samim tim i pretraživačima (Google.rs), može drastično uvećati vaš dolazni internet saobraćaj, a time i profit. SEO je sofisticirana grana internet marketinga, jedna od najdinamičnijih IT oblasti, pa pogledajte SEO usluge koje u ovom trenutku nudimo i principe koje poštujemo:

SEO optimizacija

Korpus SEO usluga u procesu optimizacije

SEO konsultacije

Sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti možemo vam pružiti napredne konsultantske SEO usluge za većinu industrijskih niša. Prava faza se odnosi na SEO audit ili reviziju sajta, a podrazumeva analizu grešaka i sagledavanje nedostataka vašeg sajta (tehnički SEO), vaših sadržaja (on page) i vaših linkova i citata (off page).

Druga faza se odnosi na analizu vaših pozicija na SERP-u (SERP - search engine result page) ili drugim rečima na rezultatima pretrage. Ako su vam se pozicije pogoršale, tj. ako ste "pali na pretraživačima" ili ne rastete na organskim posetama sa Gugla onda je vreme za sastanak sa našim stručnjacima.

Mi ne radimo sa bilo kim, a da bi postojala saradnja, neophodno je da nas uverite u razloge zbog kojih zaslužujete prvo mesto na Guglu. Ukoliko oni nisu ubedljivi, praktično je nemoguće u ovoj etapi interneta govoriti o povećanju saobraćaja vašeg sajta sa organske pretrage. U ovoj fazi grubo razrađujemo okvir strategije optimizacije za vaš sajt kojom dolazite do većeg saobraćaja.


Analiza ključnih reči, ali i relevantnost 2.0

Analiza ključnih reči je zastareo pojam, a aktuelna sintagma bi glasila "razumevanje semantičke pretrage" u 2.0 relevantnosti (biće sve važnija u tekućoj 2018. godini).

U ovoj fazi definišemo kako potencijalni klijenti u zavisnosti od uređaja, lokacije i ponašanja doživljavaju vašu uslugu. Ista fraza u zavisnosti od kvalifikacije, lokacije i uređaja kojim klijent pristupa totalno različito se interpretira. Završava se kreiranjem ključnih reči, tj. long tail fraza i sadržaja optimizovanih za njih sa kojima se vredi dugoročno boriti za najviša mesta na pretraživačima.

Osvojeno treba i odbraniti. Cilj i opseg SEO strategije se detaljno uobličava u ovoj fazi.


On page optimizacija i kreativni SEO

Pod ovim pojmom se podrazumeva kreiranje sadržaja i organizaciju stranica po standardima koji simultano obezbeđuju maksimalni korisnički doživljaj i rangiranje.

Kreativni SEO u našoj terminologiji se odnosi na paradigmu da ne kreiramo odlične, već vrhunske sadržaje koje unose mnogo dodate vrednosti na sve objavljeno, a karakteriše ih multidisciplinarno znanje za koje se nesebično zalažemo.

Izrada web sajtova je naša standardna usluga, a takođe se bavimo analizom i tehničkim poboljšanjem korisničkog doživljaja pogotovu na mobilnim uređajima.

Profesionalno korišćenje najnovijih alata poput WDF*IDF metrika za idelanu gustinu kljunih reči i informacioni dizajn. Pravilna on page SEO usluga je veoma bitan segment, ona utiče sa preko 100 signala na pretraživače, a svaka agencija ima svoje iskustvene procene o prioritetima.


Analiza linkova vaše konkurencije

Dozvolite da vam objasnimo zbog čega je sajt konkurencije ispred vas na ključnim rečima koje najbolje opisuju vaš biznis.


Link building (gradnja linkova)

Drugim rečima link bilding se sada doživljava kao indukovanje linkova sa relevantnih web sajtova. U ovom segmentu se organizuje pravilan nastup na blogovima, forumima, portalima, drugim sajtovima. Vrlo kompleksna oblast koja posebno karakteriše svakog SEO stručnjaka, tj. internet marketing agenciju. Globalne statistike govore da se svakog sekunda objavi u proseku sedam kvalitetnih članaka.

Ovakva ekspanzija sadržaja dovodi do stalne evolucije pretraživača koji su prinuđeni da sve veću važnost daju linku. Mi možemo obezbediti kvalitetno i bezbedno povećanje linkova ka vašem web sajtu. Što se u par reči može formulisati, bez relevantnih linkova nema rasta vaših sajtova na Google!


Prvi na Google

Nastup na socijalnim mrežama

Social media marketing ili nastup na društvenim mrežama je za nas SEO usluga, jer se pokazalo da socijalni graf ima svoj specifični uticaj na SEO. Ovaj trend će biti još bolje merljiv i u 2018. godini ali na specifični način. Socijalizacija je veoma bitna, ne samo zbog direktnog uticja, već i indirektnog (brendiranje, bolja komunikacija...). Vaša internet prezentacija mora imati društveni život na onoj mreži koja joj najviše odgovara. Izopštene entitete niko ne voli.


Analiza rezultata i optimizacija konverzija

Ova faza obuhvata analizu ponašanja vaših korisnika na sajtu, praćenje dolaznog saobraćaja, aktivnosti korisnika i naravno konverzije. Stalna evoluacija se podrazumeva. A optimizacija konverzija je suština svakog SEO projekta.


SEO časovi

Ukoliko želite da pripremite ili usavršite vašeg interno zaposlenog za pravilno razumevanje novih SEO izazova ova vrsta usluge je odličan izbor. Postoji poslovica koja kaže podeli svoje znanje i znaćeš još više, pa u skladu sa njom delujemo na ovom polju. Da li pratite naš blog?


Plaćene reklame: AdWords i Facebook ads

Ukoliko dugoročno planirate vaš nastup na internetu onda optimalan online marketing miks (SEM, SEA, SEO, email marketing, content marketing, društvene mreže) pored SEO optimizacije mora sadržati i plaćeno oglašavanje. SEO je i dalje najefikasniji online kanal prodaje, a potpomognut AdWords-om i Facebook reklamama efikasnost internet kanala se maksimizuje.

Ažurirao:
Milan Todorović, vlasnik SEO agencije,
Na dan 12. Februar, 2018.Online forma za analizu vašeg sajta

Šta nas razlikuje od ostalih

Stalno usavršavanje

Stalno usavršavanje. SEO je najdinamičnija IT oblast. Mi pratimo trendove i samo konkretnim multidisciplinarnim znanjem možemo uneti stabilnost na projektu.

Uslovi korišćenja

Vrhunski sadržaji

Kreirate kvalitetne sadržaje, linkovi sami stižu, a uticajni pojedinci dele vaše sadržaje po socijalnim mrežama. Spontano nije moguće, ali ako se prava ideja dobro uobliči svakako da.

Realno planiranje

Novi SEO je brilijantna strategija sa pripadajućim taktikama za njeno ostvarenje. Imate li svoju SEO startegiju, tj. da li je ona realna?