Internet marketing

Milan Todorović, intervju za PC Press

Evo jednog ličnog jubileja. Naime, baš na dan objave ovog teksta, ali tačno pre 10 godina, 2. februara 2005. godine na elektronskom fakultetu u Nišu, odbranio sam diplomski rad i postao diplomirani inženjer elektrotehnike na smeru za automatiku. Posla za automatičare u fabričkoj hali jedva je bilo i za na kašičicu, a posao na internetu bujao je sa svih strana.

Da ne dužim, posle nekoliko samostalnih online projekata krenuo sam da radim za strane firme u oblasti energerike, softvera, telekomunikacija. Znanje iz Internet marketinga je bilo komparativna prednost i zajednički imenitelj za sve ove oblasti industrije.

SEO Expert na crti sa direktorom sajta B92, RTS, Lagune...
SEO Expert na crti sa direktorima sajta B92, RTS, Eurobanke, Lagune…

I kad se znanje dovoljno nakupilo rešio sam da to i decidno proverim na tržištu. Maja 2012. godine osnovao sam firmu za računarsko programiranje i internet marketing SEO Expert.

Da sam 10 godina  ostao u jednoj firmi verovatno bi za ovaj jubilej dobio „kineski sat„. Ovako sam internet preduzetnik. 

Negujem svoj online biznis kroz klance opasnosti i neizvesnost izazova koji stižu sa tržišta. Ko jednom navikne na ovaj adrenalin ne može da živi bez toga. Fiskna zarada, fiksno radno vreme, šefovi, pojmovi su koji ne postoje u preduzetništvu.

I tako. Godine se roje i broje, a kao slučajnost ili spontana nagrada izašao je intervju sa mojom malenkošću u renomiranom domaćem IT časopisu PC Press. Evo slike, a koga zanimaju detalji može da kupi februarsko izdanje. Tema je hosting u Srbiji.

Hvala Željku na preporuci za relevantnog sagovornika.

Milan Todorović

Milan Todorović

Milan Todorović je diplomirani inženjer elektronike, SEO stručnjak sa iskustvom od skoro 15 godina. Vlasnik je specijalizovane SEO agencije SeoExpert.rs. Aktivan na Instagramu @seoexpert.rs. Uvek spreman za kvalitetnu SEO diskusiju!

komentara

Klikni ovde da bi ostavio trag

Instagramični SEO

Pratite nas: