Konferencije

Po linkove na Blogomaniju 2013

Više puta smo rekli da za najviše pozicije na pretraživačima morate imati originalno koristan sadržaj koji unosi dodatnu vrednost u odnosu na konkurenciju, neke tehnikalije (domaći hosting, brz server, kratke putanje internet paketa do surfera, efikasan interfejs u odgovarajućem dizajnu) i naravno veoma važnu povratnu spregu, tj. feed back sa online tržišta ili u najkraćem linkove.

Google se sa svojim filtrima (Pingvin, Panda, Kolibri) sve bolje brine da ona najbolja online mesta dobiju najveći publicitet pa u skladu sa tim treba non stop pratiti šta su trenutno najbolja iskustva.

Detalji sa Kopaonika
Detalji sa Kopaonika

O njima postoje nekoliko ultra kvalitetnih blogova, al naravno živa reč, razgovor i diskusija uživo je nešto što vam može uštedeti puno vremena, resursa i živaca ako želite da optimalno nastupite na online tržištu.

Ako ste početnik i pitate se gde i kako da komunicirate sa ljudima koji imaju ovakva iskustva, odgovor je prost. Od 28. Novembra u trajanju od 4 dana na Kopaoniku se održava nova web konferencija pod već prepoznatljivim nazivom Blogomanija.

A, ako ste iskusniji internet preduzetnik, i smatrate da odlično poznajete način funkcionisanja interneta, onda znajte zlatno pravilo da linkova nikad nije dosta. Što ih budete više indukovali, razmenili ili zaradili (al ne i brutalno kupili, bar ne u većim količinama) toliko ćete biti uticajniji u industriji od koje živite.

Znajte, skoro svaki učesnik blogomanije ima bar jedan blog, a oni sa dužim stažom obavezno dvocifren broj online projekata. U prevodu, na ovakvim mestima imate puno potencijalnih mogućnosti da ugovorite gost post, sidebar link, spontano repostovanje, promociju na nekom od socijalnih mreža vaših novih drugara i tako daje. O ugovaranju novih poslova da i ne govorim. Stoga, kako orgnaizatori kažu, planirajte produženi vikend na Kopaoniku i krenite po linkove sa osmehom i dobrom voljom 🙂

I još nešto, moja ekipa ima puno blogova, portala, linkova … Najlakše me možete naći na twiteru, na profilu @Todorovic, pa kontaktirajte me kad god, pre, za vreme ili posle Blogomanije. Biće mi drago da se upoznamo, a sigurno uz razmenu iskustva nešto moramo i dogovoriti. Vidimo se na Kopu 28. Novembra 2013!

Tagovi
Milan Todorović

Milan Todorović

Milan Todorović je SEO stručnjak i vlasnik specijalizovane SEO agencije za računarsko programiranje SeoExpert.rs. Autor je i urednik nekoliko online projekata, a ponosi se turističkim portalom TT Group. Aktivan na Twitteru @Todorovic i Instagramu @seoexpert.rs. Uvek spreman za kvalitetnu SEO diskusiju!

Komentariši

Klikni ovde da bi ostavio trag

Instagramični SEO

Prijavite se na mejling listu


Pratite nas: