Konferencije

Po linkove na Blogomaniju 2013

Više puta smo rekli da za najviše pozicije na pretraživačima morate imati originalno koristan sadržaj koji unosi dodatnu vrednost u odnosu na konkurenciju, neke tehnikalije (domaći hosting, brz server, kratke putanje internet paketa do surfera, efikasan interfejs u odgovarajućem dizajnu) i naravno veoma važnu povratnu spregu, tj. feed back sa online tržišta ili u najkraćem linkove.

Google se sa svojim filtrima (Pingvin, Panda, Kolibri) sve bolje brine da ona najbolja online mesta dobiju najveći publicitet pa u skladu sa tim treba non stop pratiti šta su trenutno najbolja iskustva.

Detalji sa Kopaonika
Detalji sa Kopaonika

O njima postoje nekoliko ultra kvalitetnih blogova, al naravno živa reč, razgovor i diskusija uživo je nešto što vam može uštedeti puno vremena, resursa i živaca ako želite da optimalno nastupite na online tržištu.

Ako ste početnik i pitate se gde i kako da komunicirate sa ljudima koji imaju ovakva iskustva, odgovor je prost. Od 28. Novembra u trajanju od 4 dana na Kopaoniku se održava nova web konferencija pod već prepoznatljivim nazivom Blogomanija.

A, ako ste iskusniji internet preduzetnik, i smatrate da odlično poznajete način funkcionisanja interneta, onda znajte zlatno pravilo da linkova nikad nije dosta. Što ih budete više indukovali, razmenili ili zaradili (al ne i brutalno kupili, bar ne u većim količinama) toliko ćete biti uticajniji u industriji od koje živite.

Znajte, skoro svaki učesnik blogomanije ima bar jedan blog, a oni sa dužim stažom obavezno dvocifren broj online projekata. U prevodu, na ovakvim mestima imate puno potencijalnih mogućnosti da ugovorite gost post, sidebar link, spontano repostovanje, promociju na nekom od socijalnih mreža vaših novih drugara i tako daje. O ugovaranju novih poslova da i ne govorim. Stoga, kako orgnaizatori kažu, planirajte produženi vikend na Kopaoniku i krenite po linkove sa osmehom i dobrom voljom 🙂

I još nešto, moja ekipa ima puno blogova, portala, linkova … Najlakše me možete naći na twiteru, na profilu @Todorovic, pa kontaktirajte me kad god, pre, za vreme ili posle Blogomanije. Biće mi drago da se upoznamo, a sigurno uz razmenu iskustva nešto moramo i dogovoriti. Vidimo se na Kopu 28. Novembra 2013!

Tagovi
Milan Todorović

Milan Todorović

Milan Todorović je diplomirani inženjer elektronike, SEO stručnjak sa iskustvom od skoro 15 godina. Vlasnik je specijalizovane SEO agencije SeoExpert.rs. Aktivan na Instagramu @seoexpert.rs. Uvek spreman za kvalitetnu SEO diskusiju!

Komentariši

Klikni ovde da bi ostavio trag

Instagramični SEO

Pratite nas: