Konferencije

Razmišljaj u pokretu sa Guglom

U četvrtak 26. marta u zgradi „Ušća“ na poslednjem spratu održana je zanimljiva konferencija u organizaciji Google tima za Adria regiju. Za one koji ne znaju, Adria regija iz ugla međunarodnih korporacija uz neke modifikacije pokriva ex Yu prostore sa ili bez Albanije. No vratimo se temi.

Konferencija se zove „Think Mobile with Google„, tj. „razmišljaj u pokretu sa Guglom„, a suština je razumevanje trenda u ponašanju surfera sa mobilnih uređaja (pametni telefon, tablet), tj. predikciji tržišta u kom pravcu su najveći izazovi.

Put do kupovine u zavisnosti od uređaja
Put do kupovine u zavisnosti od uređaja

Ja nisam mogao da stignem na događaj, pa je moj kolega Dušan Pilipović, SEO u FunGroup-u i višegodišnji partner naše agencije u nekoliko kreativnih projekata prisustvovao i u ime SeoExpert-a  :).

Evo njegovih utisaka u par pasusa, naravno sa linkom do zvanične PDF prezentacije

 

Dušan Pilipović
Dušan Pilipović, vlasnik Beleske.com

Konferencija je bila dinamična i zanimljiva. Kao i svaka ovog tipa pokazala je veliko interesovanje ljudi iz inernet marketinga što se ogleda u prisustvu od preko 100 stručnjaka iz ove oblasti.

Predavači su bili pozitivni i inspirativni. Zbog vremenskog ograničenja, nije bilo how-to karaktera, ali smo svi preispitali ono što do sad znamo o ovoj temi i dobili nove teme za razmišljanje.

Standardno je bio primetan jaz između domaćih i globalnih trendova i tržišta.

Broj podignutih ruka na pitanje o postojanju budžeta za mobile, bio je pokazatelj o potrebi konferencije ove tematike.

Još jednom, za sve Vas koji niste bili, zvaničnu PDF prezentaciju „Go Mobile Adriatics Serbia“ pogledajte ovde:

https://www.seoexpert.rs/Go-Mobile-Adriatics-Serbia-PDF.pdf

Diskusija je poželjna ako imate zanimljivih pitanja 🙂 Dušan je obećao da će odgovoriti.

Milan Todorović

Milan Todorović

Milan Todorović je diplomirani inženjer elektronike, SEO stručnjak sa iskustvom od skoro 15 godina. Vlasnik je specijalizovane SEO agencije SeoExpert.rs. Aktivan na Instagramu @seoexpert.rs. Uvek spreman za kvalitetnu SEO diskusiju!

Komentariši

Klikni ovde da bi ostavio trag

Instagramični SEO

Pratite nas: